AIPTEK Artık Türkiye’de!.

Mobil projeksiyon devi Aiptek, Türkiye pazarına giriyor.

AIPTEK Artık Türkiye’de!.

Dünyanın en çok tercih edilen 5. büyük elektronik markası olan Aiptek, kişiye özel kullanımı olan ürün yelpazesi ile Türkiye pazarında tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Elektronik sektöründe ileri teknoloji ürünleri ile dünyada saygın bir yer edinen Aiptek, 11-14 Nisan tarihleri arasında CNR Expo’da yapılacak PHOTOSHOW’a  katılacak.

Aiptek Türkiye distribütörü Kavi Dış Ticaret İthalat & Satış Müdürü Salih OĞUŞ ile bayi ve tüketicilerin buluşacağı fuarda Aiptek Türkiye ilk kez görücüye çıkacak.  Özellikle mobil projeksiyonda dünya lideri olan Aiptek, diğer ürün grupları olan Araç ve Spor Kameraları – Fotoğraf Makineleri – Grafik Tabletler – 3D Ürünler - Akıllı Kalemler ve Bluetooth Speakerlar ile de Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Sektörün önde gelen markalarının ve tedarikçilerinin en son ürünleri ve teknolojilerini sergileyecekleri PHOTOSHOW, amatörden profesyonele fotoğrafçılık, dijital görüntüleme ve baskı sistemleriyle ilgilenen herkesi buluşturacak. 
 
İş dünyası Aiptek ile buluşacak

Dünyada tüm akıllı telefonlar ve tabletlerle uyumlu çalışabilen tek cepte taşınabilen projeksiyon markası olan Aiptek, kullanım kolaylığı ile iş dünyasının vazgeçilmez bir parçası olayı hdefliyor.  Ayrıca 3D cep boyutu kameralarda (Aiptek 3D i2) dünyada rakibi olmayan marka, Bluetooth Speaker (Air2U) ürünlerini de Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefliyor.
 
KURUMSAL BİLGİ

1997 Yılında Tayvan’da kurulan Aiptek, Mobil projeksiyon ve mini kamerada kısa sürede dünya lideri olmuştur.2013 yılında başta Amerika, Almanya, Japonya, Brezilya, Avustralya, Çin, Tayvan, Arjantin, Brezilya gibi 9 Ülkede temsilciliğe ulaşmış olan “Aiptek International” Firması;  Mobil Projeksiyon (a50p,v60), Spor (sporty cam z3) ve Araç Kameraları (x mini), Grafik Tablet, 3D Ürünler üretmekte.

Kavi Dış Ticaret 2007  Yılında kurulmasına karşın, kısa sürede Otomotiv, Elektronik ve E-Ticaret sektörlerinde başarılı bir şekilde faaliyet gösterdi. Elektronik sektöründe daha büyük atılımlar yapmak isteyen firma,  2013 yılında dünyanın önde gelen firmalarından Aiptek ile Distribütörlük anlaşması imzaladı. Birkaç yıl içerisinde Türkiye pazarında lider olmayı hedefleyen KAVİ Dış Ticaret bununla ilgili gerekli altyapıyı oluşturdu.
 
<< Önceki Haber AIPTEK Artık Türkiye’de!. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER