Çamurda bile çalışıyor

Panasonic inşaat, altyapı gibi zorlu mesleklerde rahatlıkla kullanılabilecek yeni Toughpad serisini pazara sundu.

Çamurda bile çalışıyor

Eldivenle bile kullanılabilen cihaz, suya,toza düşmeye ve -10 dereceye kadar soğuğa dayanıklı.

Panasonic, inşaat ve şehir planlamacılığı sektörlerinde çalışanların her türlü mobil bilişim ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladığı yeni Toughpad çözümlerini tanıttı. Sahada çalışanlara kesintisiz mobil bilişim sağlayan, suya, çamura, toza, darbelere, aşırı sıcak ve soğuğa dayanıklı yeni Toughpad ürünler eldivenle bile kullanılabiliyor. Toughpad’ler, dayanıklılıkları, geniş bağlanabilirlik seçenekleri ve uzun pil ömürleriyle herhangi bir ofise bağlı kalmaksızın “kesintisiz çalışma” imkanı sağlıyor.

Fansız çalışıyor

Dünyanın ilk Intel CoreTM i5 işlemcili, tamamen dayanıklı, fansız çalışan 7 inç tableti olan FZ-M1, yalnızca 540 gram ağırlığa ve 18 milimetre kalınlığa sahip.

Barkod okuyucu da var

Güneş ışığında görülebilen ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, kamera, barkod okuyucu gibi özellikleriyle öne çıkan Toughpad modelleri, güvenilirliklerinin yanı sıra el kayışları ve kılıflar gibi opsiyonel aksesuarlarıyla da sahada kolay bir kullanım sunuyor.

-10'a kadar etkili

Bugün'de yer alan habere göre, 150 cm yük­sek­lik­ten düş­me­le­re kar­şı da­ya­nık­lı­lı­ğı test­ler­le sa­bit olan To­ugh­pad FZ-M1, toz ve su­ya kar­şı ulus­la­ra­ra­sı IP65 di­renç stan­dart­la­rı­nı kar­şı­lı­yor ve -10 ila +50 de­re­ce ara­sın­da­ki sı­cak­lık ko­şul­la­rın­da ve­rim­li bir şe­kil­de ça­lı­şa­bi­li­yor.

İsabetli konum bilgisi

Modellerinin tümü opsiyonel GPS alıcısına da sahip. Böylece dünyanın neresinde olunursa olunsun veri iletişimine gerek kalmadan konum bilgisi isabetli bir şekilde öğrenilebiliyor.


<< Önceki Haber Çamurda bile çalışıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER