Facebook sonunda fotoğraf makinesinin içine de girdi!

Bir çok teknolojik cihazda karşılaşılan Facebook özelliği, şimdi de Canon PowerShot N'de göründü!

Facebook sonunda fotoğraf makinesinin içine de girdi!

Geçtiğimiz haftalarda duyurusunu gerçekleştiren etiket' title='Canon haberleri'>Canon, sosyal ağlarla anlık iletişim kurabilen ve çekilen fotoğrafları kişinin duvarında paylaşabilen akıllı kamera, sosyal ağ devi Facebook ile çok daha sosyal bir kamera haline getirdi. Akıllı kamera yeteneklerine sahip PowerShot N, kullanışlı ve profesyonel dizayna sahip kasasının yan tarafına konulan Facebook butonu sayesinde, sosyal medya yalnızca bir tık uzağınızda.
 
12.1 Megapiksel kamera çözünürlüğe, CMOS sensöre, 6400 ISO değere, 8X Optik Zum, Digic 5, MicroSD bellek yuvasa ve dahili Wi-Fi özelliklerine sahip olan PowerShot N, beklenen ağırlık değerinin oldukça altında, yalnızca 195 Gram olarak karşımıza çıkıyor. Kamera standartları denetleyicisi CIPA, dolu bir şarj ile 200 kare fotoğrafın çekilebileceğini öne sürerek, 299 Dolar etiket fiyatına sahip Facebook’lu akıllı kameranın rakiplerine karşı hem ortalama bir fiyatta hem de bir adım önde olduğunu belirtti.
 
Kısa süre içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacak olan Facebook özellikli ilk kamera bakalım sosyal medya tutkunları tarafından nasıl karşılanacak.

<< Önceki Haber Facebook sonunda fotoğraf makinesinin içine de girdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER