Facebook ve Twitter'a Türk rakip

İki Türk genç, Facebook ve Twitter’a rakip olacak bir sosyal paylaşım sitesini hayata geçirdi

Facebook ve Twitter'a Türk rakip

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan iki genç, Facebook ve Twitter’a rakip olacak bir sosyal paylaşım sitesini hayata geçirdi.  

  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan Ertan Aktaş ve Yasin Ersoy adında iki genç 2 yıl önce projesine başladıkları ‘Özgürce Haykır’ anlamına gelen Freelyshout isimli sosyal paylaşım sitesini hayata geçirdi. Gençlerin 8 ay önce yayın hayatına geçirdikleri Freelyshout hakkında bir açıklama yapan sitenin kurucularından Ertan Aktaş, “Yaklaşık 2  yıl önce arkadaşım Yasin Ersoy’la çalışmaya başladık ve bu işe daha fazla zaman ayırmak için çalışmış olduğumuz firmadaki işlerimizi bıraktık. Gecemizi gündüzümüze katarak bu uğurda kafa kafaya çalıştık. Yaklaşık 8 ay önce yayın hayatına geçen projemiz kısa bir zamanda 100 bin üyeye ulaştı. Gezi parkı olaylarında ve son twitter’ın kapatılmasında ciddi üye sayısına ulaştık” dedi.

  Siteyi kurdukları süreç içerisinde ilginç olaylarla karşılaştıklarını anlatan Aktaş, ," Üyelerimize tamamen özgün, karakter sınırlaması olmadan paylaşım imkanı sağlıyoruz. Reklamlar ve sponsorlu içeriklerle amacından sapmayan ve kullanıcılarını rahatsız etmeyen unsurları barındıran sitemize, freelyshout.com ya da ozgurcehaykir.com adreslerinden ulaşılabilir” şeklinde konuştu. 

 Aktaş , Okan Bayülgen, Doğuş, Nurullah Çukan, Onur Akay, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin ve birçok kurumsal firmanın siteye üye oldukları belirterek, projenin dünya çapında yayılması için  işadamlarından yardım beklediklerini söyledi.
<< Önceki Haber Facebook ve Twitter'a Türk rakip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER