General Mobile'dan akıllı telefon devrimi

General Mobile,yaptığı bu yenilikle diğer akıllı telefon üreticilerine rakip oldu.

General Mobile'dan akıllı telefon devrimi

General Mobile, dünyanın ilk 8 MP ön kamerasına sahip akıllı telefonu Discovery Elite’i duyurdu.

Kendi resmini çekmek (selfie) isteyenler için en güçlü modla gelen cihaz, tek tuşla makyaj da yapıyor.
General Mobile'dan dünyanın ilk 8 mp ön kameralı akıllı telefonuGeneral Mobile, dünyanın ilk 8 MP ön kamerasına sahip akıllı telefonu Discovery Elite’i duyurdu. 

Kendi resmini çekmek (selfie) isteyenler için en güçlü modla gelen cihaz, tek tuşla makyaj da yapıyor.
Yerli teknoloji firması General Mobile, kendi fotoğrafını çekme (Selfie) çılgınlığının son noktaya ulaştığı bu dönemde otofokus özelliğine sahip ilk 8 MP ön kameralı telefon olan Discovery Elite’i görücüye çıkardı. 5.5 inç ekranda tasarlanan cihaz, 3 GB RAM, 32 GB dahili bellekle geldi. 16 MP ile ön kamerada olduğu gibi arka kamerada da kusursuz çekim yapabilen telefonun fiyatı ise 1299 lira.   

Tek tuşla büyük değişim

Kadınların makyajsız fotoğraf çektirmem derdine son veren uygulaması ile cihaz, selfie fotoğraflarda tek tuşla makyaj yapmayı sağlıyor. Size en çok yakışan makyajı seçmek için parmağınızı kaydırmak yeterli oluyor. Kaydettiğiniz selfie fotoğraflarına yine kişiler menüsünden kolayca erişilebiliyor.

7 saniyede 40 kare

Bugün'ün haberine göre, flaş­lı ve ge­niş açı­lı ar­ka ka­me­ra­sı ile 7 sa­ni­ye­de 40 ka­re çe­ke­bi­len ci­haz, Do­kun-Odak­la, Gö­rün­tü Sa­bit­le­me, Yüz ve Gü­lü­cük Ya­ka­la­ma, HDR,
SR özel­lik­le­ri­ne ve Go­ril­la Glass 3 özel­lik­le­ri­ne sa­hip.

Bilgisayarı aratmıyor

Andorid işletim sisteminden güç alan telefonda Qualcomm Snapdragon800 2.2GHz dört çekirdek (Quad Core) işlemcisi  bulunuyor. NFC desteği ve Wi-Fi display özelliklerine sahip olan Discovery Elite, 401PPI piksel yoğunluğu, 1920x1080 piksel full HD ekran çözünürlüğü ile başarılı bir görüş açısı ve kaliteyi bir arada sunuyor. Telefon operatörlerinde de satılacak cihaz için özel kampanyalar da hazırlanıyor.

<< Önceki Haber General Mobile'dan akıllı telefon devrimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER