HTC One Max'in özellikleri basına sızdı

HTC'nin yeni telefonu One Max'ın özellikleri ve yeni tasarımı, resmi lansman yapılmadan önce basına sızdı.

HTC One Max'in özellikleri basına sızdı

HTC One Max cephesinden sızıntılar dur durak bilmiyor. Son olarak popüler sızıntı kaynağı Evleaks, Qualcomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisinin telefonda yer alacağını bildirirken, ortaya çıkan yeni görüntüler ise telefona dair birçok detayın gün yüzüne çıkmasını sağlıyor. 

Uzun süredir gündemde olan parmak izi tarayıcısı One Max'e ait yeni görüntülerde bir kez daha ortaya çıktı. Söz konusu tarayıcının sahip olduğu yetenekler ise henüz bilinmiyor. Android 4.3 işletim sistemi ve Sense 5.5 ile çalışacak dev ekranlı telefonun dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemcisiyle gelebileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Sanırım işlemci tarafı resmi lansmana kadar gizemini korumaya devam edecek.

5.9-inç ekran ile donatılan telefonda çözünürlüklü Full HD seviyesinde olacak. 2GB RAM ve 16GB depolama seçeneğinin yer bulacağı telefonda, sızdırılan görsellerden de anlaşıldığı üzere çift SIM ve microSD kart desteği yer buluyor. Ancak bu cihazın sadece Çin'e özel olacağını belirtelim. Uluslararası versiyonda ise daha fazla depolama alanı yer alacak yalnız microSD desteğine yer verilmeyecek.

Telefonda ayrıca 4MP ultrapiksel arka kamera ve 2.1MP ön kamera yer alıyor.



<< Önceki Haber HTC One Max'in özellikleri basına sızdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER