Motorola Moto X'in özellikleri sızdırıldı!

Motorola'nın bir süredir üzerinde çalıştığı üst seviye akıllı telefonu Moto X'in bazı özellikleri evleaks tarafından sızdırıldı.

Motorola Moto X'in özellikleri sızdırıldı!

Motorola ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google'ın üst seviye ortak bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Daha önce resimleri sızdırılan ve Motorola CEO'su Dennis Woodside tarafından doğrulanan cihaz hakkında yeni bilgiler ise bugün geldi. Yaptığı sızıntılar ile bilinen evleaks, Google ve Motorola'nın ortaklaşa piyasaya sunacağı Moto X'in bazı özelliklerini ortaya çıkardı.

evleaks'ın belirttiğine göre, çift çekirdek 1.7GHz MSM8960 Pro işlemciden gücünü alacak olan cihaz, 720p çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Bunun yanında 2GB RAM'e ve 16GB dahili depolamaya sahip olacak olan cihaz, 10MP çözünürlükte arka kamera ve 2MP de ön kamera bulunduracak. Ayrıca microSD desteği yer alacak cihaz, Android 4.2.2 işletim sistemini çalıştıracak.

Cihazın şu an için ne zaman ve hangi pazarlarda satışa çıkacağı bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu telefon ile ilgili bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlere bu bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.


<< Önceki Haber Motorola Moto X'in özellikleri sızdırıldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER