Samsung Galaxy Note 4 hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı

Samsung ve Android hayranlarının merakla beklediği Samsung Galaxy Note 4 güneşin ışınlarını ölçen UV Sensörüyle geliyor.

Samsung Galaxy Note 4 hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı

Techradar'ın haberine göre Samsung ve Android hayranlarının merakla beklediği Galaxy Note 4, kullanıcılarını telefonun bir parçası olarak gelen UV Sensörü sayesinde aşırı güneşte kaldıkları zaman uyaracak. Sensör telefonda yüklü gelen S Health uygulamasının bir parçası olarak çalışacak.

Basına sızan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 4’te adı geçen UV (ultraviyole) Sensörü, kullanıcılarının güneşin zararlı ışınlarını ölçme imkanı tanıyacak.

Sammobile sitesi sensörün geçen ay hazır olmuş olacağını ve bu sensörün hali hazırdaki S Health uygulaması ile çalışacağını iddia etti.

UV Sensörü ilk kez bir akıllı telefonda kullanılacak. Kullanıcılar bu sensörden faydalanmak için telefonlarını 60 derecelik bir açıyla güneşe tutmaları gerekecek.

Telefonun 0-2 olarak ölçtüğü sonuç; cilde düşük derecede zarar verme riski var demek. 3-5 arası ise orta dereceli bir riski, 5-7 arası yüksek dereceli bir riski, 8-10 çok yüksek bir riski ve son olarak 11+ aşırı yüksek dereceli bir riski temsil edecek.

Doğru mu, Yanlış mı?

İddialara göre Samsung bronzlaşmak isteyen kullanıcılar için bronzlaşmayla ilgili bilinen doğru ve yanlış bilgiler sunulacak.

Rapora göre “Bulutlu bir günde güneş yanığı oluşmaz. Suyun içindeyken güneş yanığı olmaz. UV kışın zararl ıdeğildir gibi” yanlış bilinenler kullanıcılara aktarılacak.

Samsung Galaxy Note 4’ün Eylül başı gibi piyasaya çıkması beklenirken Berlin’deki IFA teknoloji fuarında kanlı canlı piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Samsung Galaxy Note 4 hakkında detaylar ortaya çıkmaya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER