Samsung'dan piyasayı alt üst edecek hamle

Samsung 'kıvrımlı' akıllı saati 3G'li Gear S'i tanıtıyor. Samsung 'Tizen'li' telefonlar gelmeden akıllı saatini tanıtıyor.

Samsung'dan piyasayı alt üst edecek hamle

Samsung, LG'nin G Watch R'nin altında kalmamak için kendi ailesinden olan akıllı saatini yeniledi ve kıvrımlı ekranıyla öne çıkan 3G'li Gear S'i gün yüzüne çıkarıyor. TİZEN'LE GELECEK
Samsung'un bu yeni cihazı 2 inç Süper AMOLED bir ekranla ve diğer 'Gear' serilerinin aksine Samsung'un Bada'dan vazgeçip İntel'le ortaklaşa oluşturduğu kendi işletim sistemi TİZEN'le geliyor.

NEREDE OLURSANIZ OLUN HEP BAĞLI KALABİLİYOR
Cihazın kayda değer diğer bir özelliği de; telefonunuzun yakınlarında olmasa hatta bluetooth olmasa bile dahili 3G'si sayesinde akıllı telefonunuzla iletişim halinde kalabilirsiniz.

NOKIA NAVİGASYON KULLANILACAK
Samsung'un kendi uygulaması olan S Health'in yanı sıra Nike+ koşu uygulaması da üzerinde yüklü gelecek. Koşarken ya da yürürken Nokia'nın Here Maps yazılımı size navigasyon olarak eşlik edecek.

IP67 SERTİFİKALI
Yazılım haricinde akıllı saat ayrıca IP67 sertifikalı yani toza ve suya karşı oldukça dayanıklı bir halde. Ayrıca Hız ölçer, basınç ölçer, cayroskop, pusula, ortam ışığı sensörü, kalp ritmi ölçer ve güneş ışınlarına karşı UV ölçer ile birlikte satışa sunulacak.

PİLİ 300MAH
Samsun bu cihaza günlük kullanımınızı düşünerek oldukça güçlü bir pil koymayı da ihmal etmemiş tam 300mAh.

BLUETOOTH'LU BİR GERDANLIK
Kıvrımlı Gear S Ekim'de başka bir ürünle beraber satışa sunulacak. Bluetooth'la akıllı saate bağlanacak bu kulaklık benzeri gerdanlık, telefonlarınıza bağlanıp, müziğinizi dinleyip gelen bilgilendirmeleri de alabileceksiniz.
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Samsung'dan piyasayı alt üst edecek hamle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER