Sony, 'Xperia M' sonunda duyuruldu!

Sony'den orta seviyeli yeni bir telefon duyurusu geldi.

Sony, 'Xperia M' sonunda duyuruldu!

Şu günlerde özellikle Computex’den tablet ve dizüstü bilgisayar haberleri alırken, akıllı telefon pazarının dev ismi Japonya kökenli Sony‘den de yeni bir orta seviye akılı telefon duyurusu geldi. Firmanın yeni akıllısı Xperia M ve Xperia M Dual olmak üzere tek ve çift sim kart destekli versiyon olarak sunulacak.

Sony Xperia M ve Xperia M Dual‘ın ortak teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4¨ büyüklüğünde ve FWGA çözünürlükte dokunmatik TFT ekrana sahip olan modeller, Qualcomm’un 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Krait işlemci içeren  Snapdragon S4 Plus yonga setinden güç alacak.

Yeni Xperia modelleri arka yüzünde 720p video kayıt yapabilen 5MP, ön yüzünde de 0.3MP ikinci bir kamera ile sunulacak. Adreno 305 grafik işlemci içerecek olan yeni akıllı telefonlar ayrıca 1GB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi ile karşımıza gelecek.

Wi-Fi, Bluetooth, NFC, FM Radyo, Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Android 4.1 Jelly Bean diğer önemli özellikler arasında yer alacak. Beyaz, siyah, sarı ve mor renklerle raflarda ki yerini alacak olan Xperia M ve Xperia M Dual‘ın 2013 3. çeyrekte sunulması bekleniyor.

Henüz fiyat açısından bilgi ise verilmedi.
<< Önceki Haber Sony, 'Xperia M' sonunda duyuruldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER