Türk Oyun Geliştiricilerden yeni bir mobil oyun daha

Onivo Games adı ile çıkan 'OrangeBall' oyununu Google Play den ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Türk Oyun Geliştiricilerden yeni bir mobil oyun daha


OrangeBall ismi ile çıkan mobil oyun Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play de yerini aldı.

Tamamı yerli mobil oyun geliştiricilerden oluşan Onivo Games’in ilk oyunu OrangeBall yayınlandı. Son günlerde Türk yapımı mobil oyunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ülkemizin genç yeteneklerinin mobil oyun sektöründe girişimi ile yüzde yüz yerli, diğer örneklerine göre daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip yeni bir oyun geliştirildi.



OrangeBall’da Dalından düşen bir portakalı simgeleyen bir topu kontrol ediyorsunuz. Gündüz bölümlerinde su damlacıklarını, gece bölümlerinde de küçük güneşcikleri toplayarak ve engelleri bir bir aşarak her bölümün sonunda ki portakal sandığına girip etapı tamalıyorsunuz. Görsel kalitesi oldukça etkileyici olan oyun birbirinde zorlu bulmacalara da sahip.



OrangeBall’u şu anda Google Play ve Amazon App Store’dan ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Oyun Apple Store’da da onay sürecinde olup çok yakında Apple Store ve Windows Phone Store da ücretsiz indirilmeye hazır hale gelecek.

OrangeBall, 3 Boyutlu animasyon sektöründe uzun yıllar tecrübesi bulunan 3d Tasarımcı ve Animatör Öner Öncer ve Yazılımcı Süleyman Yasir Kula tarafından hayata geçirildi. Oyun “Unity 3d” oyun motoru kullanılarak tamamen 3 boyutlu olarak 8 ay gibi bir sürede hazırlandı. Oyunun Konsept Çizimlerinde ve Level Tasarımlarında mümkün olduğunca dünya standartlarında ki kalite yakalanmaya çalışıldı ve son teknoloji programlar ve yazılımlar kullanıldı.



Tasarım ve Teknik anlamda gerçekten üst seviyede bulunan oyunun müziklerini ise Kanadalı yetenekli müzisyen Arun Sol hazırladı.

Türk oyun geliştiricilerin ilk oyunları olan OrangeBall’dan elde ettikleri birikim ve tecrübeleri kullanarak daha da kaliteli oyunlar yapmak için var güçleriyle çalışmaya devam ediyor. Ve geliştiricilerden bir not Onivo Games ikinci oyunları için kollarını çoktan sıvadı bile.

OrangeBall’u Google Play’den indirmek için:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onivo.Orangeball&hl=tr
OrangeBall’u Amazon Store’dan indirmek için:
http://www.amazon.com/Onivo-Games-Orange-Ball/dp/B00OHK7AUM/ref=sr_1_1?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1413799498&sr=1-1&keywords=orange+ball

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Türk Oyun Geliştiricilerden yeni bir mobil oyun daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER