Ve Samsung Galaxy S4 görücüye çıktı

Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy S4 tanıtıldı.

Ve Samsung Galaxy S4 görücüye çıktı

İşte Samsung Galaxy S4'ün özellikleri;

*  130 gram ağırlığa sahip. Galaxy S3'ten 2 gram daha hafif. Kalınlığı sadece 7.9 mm.

* 5 inç Full HD Super AMOLED ekran kullanılıyor.

* LTE, a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0 ve MHL 2.0 bağlantıları destekleniyor.

* Önceki modelde 4G destekli LTE teknolojisi kullanan Samsung, bu modeli için 6 kat daha güçlü LTE vericisi geliştirdi.

* 13 Megapiksellik ana kamera ve 2 Megapiksellik ön kamera kullanılıyor.

* Samsung Galaxy S4, 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği ile geliyor. 16 / 32 ve 64 GB'a ek olarak, 64 GB'a kadar microSD kart takılabilecek. Kullanılan RAM çift kanal LPDDR3 olacak.

* Galaxy S4, gücünü 2600 mAh'lik bataryadan alacak.

* Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch teknolojisi sayesinde Air View desteğine sahip.

Samsung Galaxy S4'te Dual Camera özelliği bulunmakta. Böylece LG Optimus G Pro'daki gibi aynı anda iki kameradan da video kaydı alınabiliyor.  Mesela çocuğunuzu video çekerken, kendinizi de görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca Galaxy S4'te pek çok yeni kamera modu bulunuyor.

* S4'te Story Albüm özelliği dikkat çekiyor. Örneğin siz İstanbul'da yaşıyorsunuz ve tatile İzmir'e gittiniz. İzmir'den İstanbul'a geri döndüğünüzde telefon bunu algılıyor ve İzmir gezisi diye bir albüm oluşturabiliyor.

* Galaxy S4'teki HomeSync özelliği ile  NFC ve WiFi'yi tamamen verimli bir şekilde kullanıp, tüm cihazları telefondan yönetebiliyorsunuz. S-Voice Car modu da bulunuyor. Arabada telefon kullanımı çok daha rahat olacak.

* Samsung, S-Voice Car ile beraber sürücülere oldukça başarılı bir sesli asistan deneyimi sunuyor. Size gelen bildirimleri okuyabildiği gibi, mesajları da sesli olarak okuyabiliyor. Aracınızda Bluetooth desteği varsa, aracın hoparlörlerinden tüm bildirimleri duyabiliyorsunuz.

* Pek çok Galaxy S4 birleşip, sanal 5.1 ya da 7.1 ses sistemi oluşturabilir, tüm şarkıları bir arada dinleyebilirsiniz. Toplamda 8 tane telefon birleşiyor ve hepsinde aynı şarkı Surround olarak çalabiliyor.

* Smart Scrool sayesinde eye tracking denilen gözle kontrol sistemi gelişmiş bir şekilde Galaxy S4 modelinde kullanılıyor. Ayrıca ekrana bakmadığınız zamanlarda Galaxy S4'teki videolar Smart Pause sistemi sayesinde durduruluyor.

* Galaxy S4'te Padometer bulunuyor. Isı ve nem ölçebilen telefon, sizin adımlarınızı da sayabiliyor. Böylece spor yaparken, yanınızda daha iyi bir yardımcı olacak.

* Galaxy S4 HomeSync, S-Translator ve Knox gibi özelleştirilen yazılımlarıyla da dikkat çekecek.

Samsung Galaxy S4, 155 ülkede 327 mobil operatör ile beraber Nisan ayının sonuna doğru satışa sunulacak.

<< Önceki Haber Ve Samsung Galaxy S4 görücüye çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER