Xperia M Türkiye'de satışa sunuluyor!

İyi tasarım ve kişiselleştirilebilir renk ayarıyla bir anda tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Xperia M Türkiye'de satışa sunuluyor!

Sony Mobile Communications; Xperia akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. Sony'nin kolay bağlantı sağlayan inovatif tek dokunuşla bağlantı fonksiyonları ve çift sim kartmodel alternatifi ile Xperia M, Türkiye'de satışa sunuluyor.

Xperia M Sony'nin teknoloji ve tasarım uzmanlığını bir araya getiriyor. Tek dokunuşla paylaşım için NFC, etkileyici tasarım ve yüksek kalite görüntü için zengin 4 inçlik HD dokunmatik ekran, etkileyici fotoğraf ve videolar için 5 Megapiksellik HDR özellikli akıllı kamera ve pil ömrünü dört katına kadar arttıran Batarya Stamina Modu dâhil bir dizi teknolojiyi yeni bir segmentte sunuyor.

Tek dokunuşla paylaşım kolaylığı

Tek dokunuşla paylaşım ile NFC teknolojisindeki bağlantı kabiliyetini gözler önüne seren Xperia M fotoğraflarınızı telefondan telefona paylaşmanızı, en sevdiğiniz müziği hoparlörler aktararak dinlemenizi ve istediğiniz filmi daha büyük bir ekrana yansıtıp izlemenizi sağlıyor. Xperia M kullanıcıları, Sony'nin kablosuz stereo kulaklığı (SBH20), NFC hoparlörler ve NFC özelliğini destekleyen Bravia TV'ler gibi birçok cihaz üzerinden kolayca ve anında tek bir dokunuşla paylaşımın keyfini çıkarmalarını sağlıyor.

İyi tasarım ve kişiselleştirilebilir renk ayarı

Özenle tasarlanmış estetik görünümü ile OmniBalance tasarım sahibi Xperia M, şık ve kullanışlı iskelet çerçevesinin yanı sıra arama, kısa mesaj uyarıları ve diğer bildirimler için kişiselleştirilebilir renkli aydınlatma özelliğine de sahip.

Batarya Stamina Mod

Sony'nin bekleme süresini gözle görülür ölçüde arttıran daha uzun ömürlü pil yönetimi teknolojisi Battery STAMINA moduna da sahip olan Xperia M kullanıcıları, pil ömrünü 4 katına kadar arttırabiliyor.  

Sony eğlence dünyası

Xperia M; mobil, tablet, masa üstü ve konsol platformlarında yer alan eğlence deneyimlerini hayata geçiren Sony'nin medya uygulamalarını da içinde barındırıyor. Xperia M kullanıcıları;  "WALKMAN", "Album" ve "Movies" Uygulamaları ile tek bir noktadan istediklerini kolayca paylaşabilirken; "Album" uygulaması ile hem Facebook arkadaşlarının albümlerini kolaylıkla ziyaret edebiliyor hem de "Faces" özelliği sayesinde bu özelliği kullanan diğer kullanıcıların görüntülerini de düzenleyebiliyorlar.

Xperia Mdual

Çift sim kart kullanmak zorunda kalan kullanıcıların imdadına yetişen Xperia Mdual, kullanıcıların herhangi bir arama yapmadan veya SMS göndermeden önce tek bir tuşa basarak, iki SİM karttan dilediklerine geçmelerine olanak tanıyor. Her iki SIM kartın ayrı ayrı kişiselleştirilmesine olanak sağlayan Xperia Mdual kullanıcıları telefonlarına işle ilgili aramaları için daha resmi, kişisel görüşmeleri için daha eğlenceli bir zil sesi atayabiliyor.

Sony Mobile'ın en yeni modellerinden Xperia M ve Xperia Mdual siyah ve beyaz renk alternatifleriyle satışa sunuluyor.

<< Önceki Haber Xperia M Türkiye'de satışa sunuluyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER