"TELE1'in 10 gün kapatılması için rapor hazırlandı" iddiası
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 18 2022
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı, TELE1 televizyonu ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.
Muhalif yayınlarıyla bilinen ve genel yayın yönetmenliğini Merdan Yanardağ'ın yaptğı TELE1 televizyonuyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı, kanalın 10 gün süreyle kapatılması için bir rapor hazırlandığını belirtti.
Taşçı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Sansür yasasının mürekkebi kurumadan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin harekete geçti; TELE 1’in 10 güne kadar fişinin çekilmesi için rapor hazırlattı.
Dikkat program durdurma değil ekran karartma!
Üst Kurulun tavrını yarın göreceğiz.
Basın özgürlüğü mü yoksa ekran kapatma mı diyecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu4.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor5.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var
6.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'7.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...

Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine ...

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...


