Telefonda 'uzun süre' oyun kör etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 19 2019
Çin'de tüm gece telefonu ile oyun oynayan kişinin, tek gözü geçici olarak kör oldu. Doktorlar, hastanın yüksek tansiyon nedeniyle göz damarlarından birinin patladığını söyledi. Ameliyata alınan kişinin eski haline 1 ay sonra kavuşacağı belirtildi.
Çin'de tüm gece telefonu ile oyun oynayan kişinin tek gözü geçici olarak kör oldu.
Bütün gece telefonuyla oyun oynadıktan sonra ertesi gün uyanan kişi, sol gözünün görmediğini fark etti.
Doktorlar, hastanın yüksek tansiyon nedeniyle göz damarlarından birinin patladığını ve bunun da kanamaya yol açtığını söyledi. Hastayı ameliyata alan doktorlar retina üzerinde lazerle ameliyat gerçekleştirdi.
Operasyon yapılan gözün yaklaşık 1 ay sonra görebileceği kaydedildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!4.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var5.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






