'Televizyonlardaki yayınların, dini değerlerin kopuşunda büyük payı var'

'Televizyonlardaki yayınların, dini değerlerin kopuşunda büyük payı var'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, son dönemlerde cinsel istismar vakalarının artmasını üzüntüyle karşıladığını söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son dönemlerde cinsel istismar vakalarının artmasını üzüntüyle karşıladıklarını ifade eden Destici, "Özellikle televizyonlardaki yayınlar, gündüz kuşağı programları, akşamki dizilerin toplumun ahlaksızlaşmasında, dini değerlerimizden kopuşunda, gayri ahlaki yaşantıların normalmiş gibi gösterilmesinde büyük payı var." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin darbe yapacağı iddialarını da değerlendiren Destici, TSK'nın yıpratılmasını doğru bulmadığını söyledi. Herkesin Genelkurmay'ın üzerinden bu manada elini çekmesi gerektiğini kaydeden Destici, "Tam tersine bugün kahramanca bir mücadele veriliyor. Teröre karşı herkesin Türk Silahlı Kuvvetleri'mizi ve emniyet güçlerimizin yanında saf tutması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"SOMALİ'DEKİ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Somali'de Türk okuluna ait servise yapılan saldırıya tepki gösteren Destici, "Dün üzücü bir olay oldu. Somali'de Türk okulu öğretmenlerimizin de içinde bulunduğu araca bir saldırı gerçekleştirildi. Ben bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybeden eğitimci kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı diliyorum." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Televizyonlardaki yayınların, dini değerlerin kopuşunda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER