Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Bilal Ergin, yol temizliği yaparken bulduğu 5 bin euro’yu (yaklaşık 16 bin TL) yetkililere teslim etti.

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Bilal Ergin, yol ve kaldırım temizliği yaparken bir çanta buldu.

Bulduğu çantayı kontrol eden Ergin, para ve hesap cüzdanları ola çantayı yetkililere teslim etti.

Temizlik işçisi Ergin, “Her sabah olduğu gibi Nazilli Hürriyet Caddesi’nin yol ve kaldırım temizliğini yaparken bir arabadan siyah bayan çantasının düştüğünü gördüm.  Hemen koşturarak çantayı aldım. Seslendim fakat arabadakiler sesimi duymadı. İçinde yüklü para ve hesap cüzdanları vardı. Paranın sahibinin bulunması ve teslim edilmesinden dolayı çok mutluyum. Vicdanım çok rahat. Allah alın teriyle kazanmadığımız parayı bize nasip etmesin.” diye konuştu.

İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ

Parayı teslim almak için Didim’den Nazilli’ye gelen 68 Yaşındaki Hüseyin Sevimli, “Bugün adeta insanlığın ölmediğini gördük. Yetkililer oğluma ulaşınca, oğlumda beni aradı. Yoksa çantayı kaybettiğimizi fark etmemiştik. Tatil için gittiğim Didim’den tekrar Nazilli’ye geldim. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve parayı bulan temiz yürekli Bilal kardeşimize teşekkür ediyorum, kendisinden Allah razı olsun.” dedi.

Sevimli, temizlik işçisinin bulduğu ve yetkililere teslim ettiği çantasını ve içerisindekileri tutanak karşılığında yetkililerden teslim aldı.

MuhabirAjans
<< Önceki Haber Temizlik görevlisinden insanlık dersi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER