ROK'un YouTube kanalının arkasından Gökçekler çıktı

Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözleri sebebiyle hapis cezasına çarptırılan Rasim Ozan Kütahyalı bu kez YouTube kanalıyla ortaya çıktı.

SHABER3.COM

Rasim Ozan Kütahyalı'nın YouTube kanalının arkasında Kütahyalı'yı yeniden Beyaz TV ekranlarına çıkarmak isteyen Osman Gökçek'in olduğu iddia ediliyor.

Gökçeklere ait Beyaz TV’de yayınlanan spor programında Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, geçen yıl programa geri dönmüş, ancak büyük tepkilerin ardından kanaldaki yorumculuğuna ikinci kez son verilmişti.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Kütahyalı iki hafta önce Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Güneş gazetesinde köşe yazmaya başlamıştı.

YENİDEN EKRANLARA DÖNME HAMLESİ Mİ?

Ekranlara dönmek için eşi Nagehan Alçı’nın da sık sık iktidar çevrelerinde nabız yokladığı bilinen Kütahyalı, bir YouTube kanalı üzerinden dönüş yaptı. 

‘ROK TV’ isimli bir kanalla kamera karşısına geçen Kütahyalı, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi maçla ilgili skor tahminine dair yorumda bulundu.

Ancak görünüşte Kütahyalı’nın kendi girişimiymiş gibi anlaşılan bu “YouTube” atağının arkasında ise bizzat AKP’li Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in olduğu öğrenildi.

PROGRAM BEYAZ TV STÜDYOLARINDA HAZIRLANDI

Gazete Manifesto'nun haberine göre Kütahyalı’nın söz konusu programının çekimleri de Beyaz TV stüdyolarında yapıldı. 

Program için öncülük yapan ve kanal imkânlarını da bunun için kullandıran Osman Gökçek’in bu girişimle asıl maksadının tepkili yurttaşları Kütahyalı’ya yeniden alıştırmak ve provokatör yorumcuyu tekrar Beyaz TV ekranlarında boy göstermesi için ortamı ısındırmak olduğu dile getiriliyor. 

Boşnak dernekleri sosyal medyada ROK TV'ye karşı protesto kampanyası başlattı.
<< Önceki Haber ROK'un YouTube kanalının arkasından Gökçekler çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER