Terim'den olay sözler

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Selçuk İnan Hollanda maçından önce basın toplantısı düzenledi.

Terim'den olay sözler

amkspor.com / Milli TAkım Teknik Direktörü Fatih Terim ve kaptan Selçuk İnan, Hollanda ile oynanacak maç öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gruptaki puan tablosunu değerlendiren Terim, “Kuralar çekildiğinde herkes, Hollanda 1., Türkiye ise 2. olur diyordu. Biz de öyle diyorduk. Maalesef öyle olmadı. Hollanda ile beraber bu grubu iyi oynayamadık” ifadelerini kullandı.

“HOLLANDA FUTBOLU, HOLLANDA FUTBOLUDUR”

Hollanda’nın güçlü bir rakip olduğunu söyleyen Terim, “Hollanda futbolu, Hollanda futboludur. Bu hiç değişmez. Hollanda belki birkaç şanssızlık yaşamış olabilir ancak Hollanda futbolcu daima ekoldür” dedi.

Alınan sonuçlardan başka konuşulması gereken sorunlar olduğunu belirten tecrübeli hoca, “Ülkemizin futboldaki sıkıntısı hiçbir zaman skorlar olmadı, olmamalıdır da. Skorlar en son bakmamız gereken konudur. Futbolun birçok sorununu masaya yatırıp halletmemiz gerektiğini bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

HOLLANDALI MUHABİRE İLGİNÇ CEVAP

Hollandalı bir muhabirin, “Türk futbolundaki gerçek sorun ne?” sorusuna yanıt veren Terim, “Maçtan 24 saat önce bunu konuşacağımıza, dostumuz benden bir röportaj talep etsin. Meraklarını giderelim. Böyle daha doğru” cevabını verdi.

VOLKAN DEMİREL KONUSU

Volkan Demirel’in Milli Takım’a alınmaması konusuna değinen Terim, “1990 yılından beri geldiğim her Milli Takım hocalığında birçok futbolcuya sahip çıkmış bir insanım. Arşive bakınca görürsünüz. Volkan olayını burada bırakalım. Kimseye faydası olmaz. Speküle hale gelmesine müsade etmem. Kapanmasında fayda var” yorumunda bulundu.

“ALLAH’TAN TEK BİR DİLEĞİM VAR”

Serdar Aziz hakkında konuşan Terim, “Serdar Aziz’in oynayıp oynamayacağı belli değil. Herkesin isteğini arzusunu çok yüksek seviyede görüyorum. Arda’nın durumunu anlatmaya gerek yok. Özveriyle çıkıyor oynuyor. Yarın da en önemli silahlarımızdan biri olacak” dedi.

Öte yandan Letonya maçı sonrası yapacağı açıklamayı ertelediğini söyleyen Terim, “Letonya maçını kazansaydık bir açıklama yapacaktım. Ancak sonuç farklı olunca konuşmadım. Allah’tan tek bir dileğim var. O konuşmayı yarın saat 21:30’da burada yapmayı bana nasip etsin” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Terim'den olay sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER