Terim'e 4 maç, Ümit Davala'ya 3 maç men cezası
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 5 2019
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklama nedeniyle 4 maç men cezası verildi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir de açıklaması gerekçesiyle 60 gün hak mahrumiyetiyle cezalandırıldı.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ceza kararlarını açıkladı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e İstikbal Mobilya Kayserispor maçından sonra “sportmenliğe aykırı açıklamalar” yaptığı gerekçesiyle 4 maç men ve 19 bin lira para cezası verildi. Galatasaray antrenörü Ümit Davala’ya da “rakip taraftarlara hakareti” nedeniyle 3 maç men ve 19 bin 500 lira para cezası çıktı.
Tribünlerdeki merdiven boşluklarının boş bırakılmadığı için Galatasaray’a da 25 bin lira para cezası verildi.
EROL BEDİR’E 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ
Kayserispor’a da maç sonrası açıklamalar nedeniyle cezalar geldi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulması”ndan dolayı 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin lira para cezası aldı. Kulüp sitesinden yer alan açıklama gerekçesiyle Kayserispor, 100 bin lira para cezası aldı.
Ayrıca Kayserispor’a “taraftarlarının neden olduğu saha olayları” nedeniyle 72 bin lira para cezası, “tribünlere seyircilerin görüşünü engelleyecek şekilde pankart asılması”ndan dolayı ihtar cezası, “takım halinde sportmenliğe aykırı hareket” gerekçesiyle de 12 bin lira para cezası verildi.
4 KULÜBE PARA CEZALARI VERİLDİ
Fenerbahçe’ye ise Trabzonspor maçında yaşananlar nedeniyle para cezaları verildi. Sarı-lacivertli kulübe, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 25 bin lira, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24 bin lira para cezası verilmesi kararlaştırıldı.
Beşiktaş’a da taraftarlarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 24 bin lira para cezası geldi.
BtcTurk Yeni Malatyaspor yardımcı antrenörü Gürsoy Yalçın hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 13 bin lira para c
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







