Terme'de yoğun kar yağışı


Akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı Terme'yi beyaza bürüdü. Ekiplerin kar mücadelesi sabahın erken saatlerinde başlarken, sokak hayvanları da unutulmadı.

Akşam saatlerinde başlayarak etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle ulaşımda da aksamalar meydana geldi. Karadeniz sahil yolunu açık tutmak için ekipler karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ederken, bazı bölgelerde ise çekici araçların geçişine izin verilmiyor. Küçük araçların ise zincirsiz yola devam etmelerine izin verilöiyor. Terme Belediyesi ve Büyük Şehir Belediyesi ekipleri mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediyeden alınan bilgilere göre, ana arterlerde kar küreme çalışmaları devam ederken, ara yollarda ise çalışmalara daha başlanamadığı bildirildi. Önceliğin ana yollarda olduğu ve hasta ihbarı yapılana acil vakalara müdahale için yol açma çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Şehir merkezinde de kar temizleme çalışmaları sabahın erken saatlerinde başladı. Zabıta ekipleri de yoğun kar nedeniyle sokak hayvanları için yem bıraktı. Belediye yetkilileri karda yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları için vatandaşlarında daha duyarlı olmalarını isteyerek, sokak hayvanlarına sahip çıkmalarını istedi.

Meteorolojiden yapılan uyarılara göre, bölgede kar yağışının ise bugün ve yarın aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Terme'de yoğun kar yağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER