Eski hakimden çok konuşulacak paylaşım
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 3 2015
Terör eski hakimi ve 25 Aralık kararlarında da imzası bulunan Süleyman Karaçöl sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Karaçöl açıklamasında "Savcımız M.Selim Kiraz'ı şehit ettiği ileri sürülen ve Taksim'de ve Vatan'da polise saldıranları tutuklamıştım. Haklarını ihlal etmişim ki kısa sürede tahliye olmuşlar, sonra da savcımızı katlettiler." dedi.
Süleyman Karaçöl açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Yargıtay ilgili dairesi ifademi almak için talimat göndermiş. Savunmamı dinlemeleri gerekiyor. Ondan sonra diledikleri kararı verebilirler. Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığım doğuda "Sen böyle açık hedefsin" diyen komutana inat çatışma bölgesine gitmiştim. Terörle, insan hakları çerçevesinde mücadele edilmesi ve şiddet yolunu seçenlere hukukta karşılığı bulunan cezaların verilmesini isterim. İstanbul Adliye Sarayı'nda savcımız M.Selim Kiraz'ı şehit ettiği ileri sürülen ve Taksim'de ve Vatan'da polise saldıranları tutuklamıştım. Haklarını ihlal etmişim ki kısa sürede tahliye olmuşlar, sonra da savcımızı katlettiler. Karakollara saldıran, GOP'ta polisi şehit edenleri de tutuklarken bana "Verdiğiniz her karardan yargılanacaksınız" demişlerdi. Sorgusunu yaptığım mafya lideri "Senin çocukların vardır benim de var" demişti.

1912 yılında Yahya dedem işgalcilere karşı vatanı savunmuş,Edirne'nin 2. kez alınışı sırasında 1913 yılında şehit düşmüş. 100 yıl sonra "İstemediğim halde TMK yetkisi verilince "Vardiya bizde" dedim. İstanbul dahil 6 ile bakan bir hakim olarak hiç bir "Beklenti ve korkuya" kapılmadan uyuşturucu tüccarı, mafyası, yağmacı, talancı ve terör şüphelilerine karşı gece gündüz demeden görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım.
Hukuka, bilgime kanaatime göre karar verdim. Yalan, iftira ve tezviratlar sahibine aittir. Meslekten ihraç sürecinde haklarım "hoyratça" ihla
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı10.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







