Terör olayları özel güvenliğe ilgiyi artırdı

Terör olayları özel güvenliğe ilgiyi artırdı

Son dönemlerde artan terör olayları, özel güvenliğe ilgiyi arttırdı. Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Serdar Gökhan Arıkan, halkın özel güvenlik şirketlerine ilgisinde gözle görülür bir artış yaşandığını belirterek, özellikle toplu konutlar, alışveriş ve eğlence merkezlerinden talep geldiğini söyledi. Arıkan, Türkiye'de yaşanan terör eylemleri nedeniyle dokuz aydır İçişleri Bakanlığı'nın güvenlik personeline eğitim verdiğini de aktardı.

Arıkan, tüm dünyada ve Türkiye'de yaşanan terör eylemlerinin ardından vatandaşları soğukkanlı olmaya çağırdı. Türkiye'nin ardından Avrupa'nın başkenti olarak gösterilen Brüksel'de ve en son Pakistan'da meydana gelen terör saldırılarının halkın normal yaşantısını sekteye vurdurma amacını taşıdığını belirten Arıkan, vatandaşları bu konuda güçlü olmaya davet etti.

"TERÖR BELASINI YENECEĞİZ"

Vatandaşların gönül rahatlığıyla sokağa çıkmalarını ve sadece gittikleri yerlerde dikkatli olmalarını, şüpheli gördükleri kişi veya kişileri derhal kolluk kuvvetlerine ihbar etmesini tavsiye eden Arıkan, "Özel güvenliğin bulunduğu alanlarda özel güvenlik görevlilerinden de yardım istenebilir. Güvenlik görevlileri de kolluk kuvvetlerine yardımcı olarak görev yapıyor. Halkımız kalabalık yerlere gitmeyerek terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürmesin. Maalesef terör bugün Türkiye'nin değil tüm dünyanın sorunu haline geldi. Avrupa'nın başkenti Brüksel'de bile bombalar patlayabiliyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz günlük yaşamlarını aksatmasına müsaade etmesinler. İnanıyoruz ki bu terör belası bir gün başımızdan gidecek. O zamana kadar devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu işi sonlandıracak." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Terör olayları özel güvenliğe ilgiyi artırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER