Tesla küresel olarak araç fiyatlarını düşürdü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 22 2024
ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, ilk çeyrekte teslimatların düşmesinin ardından dünya çapında fiyatları düşürdü.
Elektrikli araç devi Tesla, ilk çeyrek teslimatlarının yaklaşık dört yıl sonra ilk kez düşmesinin ardından küresel olarak otomobillerinin fiyatlarını düşürdü.
Şirketin Model 3'ün Çin'deki başlangıç fiyatını 14.000 yuan azaltarak 231.900 yuan'a (32.000 dolara) düşürdüğünü bildirdi.
Bloomberg HT'nin Reuters'dan aktardığı habere göre, Almanya'da, Model 3 arkadan çekişli modelin fiyatının da Şubat ayından bu yana 42.990 Euro'dan 40.990 Euro'ya (43.670,75 dolara) düştüğünü bildirildi.
Tesla sözcüsünün verdiği demeçte, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki diğer birçok ülkede de fiyat kesintileri yaşandığını söyledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


