Teslim olan N.M.Ş. Manisa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı


Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında dün teslim olarak gözaltına alınan N.M.Ş., 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Dün avukatı Haluk Bedel'le birlikte Manisa Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy'a giderek teslim olan N.M.Ş., ifade vermek üzere yine avukatıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderilmişti. Buradaki ifadesi sabaha kadar devam eden N.M.Ş., Manisa Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti. N.M.Ş., Manisa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak, Manisa F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

10 Kasım 2015 Salı günü saat 06.00'da 35 adrese eşzamanlı baskınlar düzenlenmiş, aralarında bir bankanın çalışanları, işadamı, muhasebeci, doktor, avukat, eğitimci, müteahhit ve hayırsever esnafların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kadınların, çocuklarının önünde kelepçelenmesi, yine emniyetten kelepçeli olarak çıkarılmaları büyük tepki çekmişti. Bunun üzerine Manisa eski İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınmıştı. Skandal bir açıklama yapan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş hakkında da inceleme başlatılmıştı. Manisa'da böylece 10 Kasım 2015 tarihinden itibaren gerçekleştirilen algı operasyonunda gözaltına alınıp da tutuklananların sayısı 23 oldu. CİHAN
<< Önceki Haber Teslim olan N.M.Ş. Manisa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER