TIR, 16 araca çarptıktan sonra durabildi

Freni boşalan TIR, 16 araca çarptıktan sonra durabildi. Kimsenin yaralanmadığı kazada, çevredeki bazı işyerleri de zarar gördü.

TIR, 16 araca çarptıktan sonra durabildi

Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde freni boşalan TIR, 16 araca çarptıktan sonra durabildi. Kimsenin yaralanmadığı kazada, çevredeki bazı işyerleri de zarar gördü. Dün öğle saatlerinde ilçe merkezinde meydana gelen kazada, kimliği açıklanmayan sürücüsünün hızlı gittiği iddia edilen 31 EM 130 plakalı TIR'ın freni boşaldı. TIR, ana cadde boyunca 16 araca çarptı. Kaza sırasında çevredeki bazı işyerleri de hasar gördü. TIR, park halindeki araçlara çarptığı için kaza da yaralanan olmadı. Ancak ilçe merkezi savaş alanına döndü. 



TIR'ın araçlara çarma anı, bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüde TIR'ın hızla geldiğini görenler, kaçmaya başlıyor. Daha sonra TIR, peş peşe araçlara çarparak durabiliyor. Bu arada bir işyerinin önündeki güneşlikte yıkılıyor. Olay sonrası adı açıklanmayan sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

<< Önceki Haber TIR, 16 araca çarptıktan sonra durabildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER