Tiryakioğlu: Kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor

Tiryakioğlu: Kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 1 Kasım Genel Seçim sonuçları için "Güçlü Türkiye olgusuyla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor." dedi.

Halk iradesinin sandığa yansıdığını ve halkın tek başına iktidar isteğini oylarıyla bir kez daha güçlü şekilde ortaya koyduğunu kaydeden Tiryakioğlu, "Milletimiz geleceğini yakından ilgilendiren önemli bir seçimi geride bıraktı. Oylarıyla huzur, güven ve istikrar isteklerini sandığa yansıtan halkımız 4 yıllık süreçte Parlamento'da kendilerini temsil edecek vekillerini ve iktidarı belirledi. Bu günden itibaren sandıktan çıkan milli iradeye saygı gösterip, güçlü Türkiye olgusuyla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor." açıklamasını yaptı.

7 Haziran seçimlerinin getirdiği siyasi belirsizlik ve bilinmezliğin bu seçimle birlikte tam olarak ortadan kalktığını kaydeden Tiryakioğlu, başta ekonomi olmak üzere yarım kalan birçok konuda reform hareketlerinin zaman kaybedilmeden bir an önce başlatılması gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin 2023 hedeflerine artık çok daha yakın olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: "Önümüzde yeni bir süreç ve yeni bir dönem var. Halkın oylarıyla iktidara tek başına gelen AK Parti kısa sürede hükümeti kurarak 4 yıl boyunca izleyeceği yol haritası ve politikalarını belirleyecektir. Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı da beraberinde getirecektir. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Ülkemizin birçok alanda belirlediği ve dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmemizi sağlayacak 2023 hedeflerimiz var. Belirlenen bu hedeflere ulaşmamız için hepimize büyük görevler ve yükümlülükler düşmekte. Bu nedenle seçim atmosferinden bir an önce çıkarak bizleri hedeflerimize kavuşturacak başarılara doğru yol almalıyız." CİHAN
<< Önceki Haber Tiryakioğlu: Kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER