TKDK proje sunum tarihi 11 Mart'a kadar uzatıldı

TKDK proje sunum tarihi 11 Mart'a kadar uzatıldı

Yozgat Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Selim Türker, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar ile ilgili proje sunumunun 11 Mart'a kadar uzatıldığını belirtti.

TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, yaptığı açıklamada, Yozgat'ta Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yatırımlarına ilginin her geçen gün arttığını vurguladı. Türker, şunları kaydetti: "İlimizde TKDK destekli projeler ve yatırımların sayısı her geçen gün artmaktadır. Yatırımları ve yapılan işlemeleri gören başka vatandaşlarda etkilenerek proje hazırlanmak istiyor. Bu sebeple de ilgi her geçen gün artıyor. İPARD 2 birinci dönem proje çağrıları devam ediyor. IPARD-2 programına ait 1. başvuru çağrı ilanı kapsamında 101 kodlu Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar için proje sunumu için daha önce belirlenen 26 Şubat tarihi 11 Mart 2016 tarihine uzatıldı. Proje hazırlamak isteyen vatandaşlarımızın yapılan bu uzatmadan yararlanarak proje hazırlayıp, 11 Mart'ta son güne bırakmadan projelerini teslim edebilirler."

103 kodlu Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımların projelerinin ise 25 Mart 2016 tarihine kadar sunulabileceğini anlatan Türker, "302 kodlu Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Yatırım projeleri ise 22 Nisan 2016 tarihine kadar sunulabilecek." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber TKDK proje sunum tarihi 11 Mart'a kadar uzatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER