Today's Zaman, tasarım yarışmasında 3 mükemmellik ödülü aldı


İSTANBUL (CİHAN)- Today's Zaman gazetesi, geleneksel olarak katıldığı The Society for News Design (SND) yarışmasından bu sene de ödüllerle döndü. Bu yıl 36'ncısı düzenlenen yarışmada, Today's Zaman üç mükemmellik ödülüne layık görüldü.

Tasarımın Oscar ödülleri olarak nitelendirilen SND ödülleri, bu yıl Türkiye'de sadece Today's Zaman gazetesine verildi. Yarışmada 'mükemmellik ödülü' alan üç sayfadan ikisi sayfa tasarımcısı Kadir Özmen, diğeri ise tasarımcı Derya Topçu tarafından hazırlandı.

SND yarışmasına katılanlar arasında The New York Times, The Guardian gibi dünyanın en saygın gazeteleri de yer alıyor. Gazeteler, SND tarafından illüstrasyon, fotoğraf ya da en iyi tasarım gibi birçok kategoride değerlendirmeye tabi tutuluyor.

Today's Zaman tasarım ekibinin başında bulunan Mehmet Ulga, ödüllerin bu yoğun gündem arasında kendilerini biraz da olsa sevindirdiğini söyledi. Ulga "Her yıl katıldığımız Society for News Design tasarım yarışmasında bu sene Today's Zaman olarak 3 mükemmellik ödülüne layık görüldük. Türkiye'den ödül alan tek gazete biziz. Bu tabii ki bizim için çok gurur verici bir olay. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Ödüllü tasarımcılardan Derya Topçu ise sayfa tasarımı açısında prestijli bir kurum olan SND'den ödül almış olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Today's Zaman, tasarım yarışmasında 3 mükemmellik ödülü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER