TOKİ Başkanı Kırşehir'i ziyaret etti


Kırşehir Kaman ilçesinde TOKİ inşaatlarında incelemeler yapan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırşehir Valiliği, Belediye Başkanlığını ve Ahi Evran Üniversitesini ziyaret etti.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde TOKİ inşaatlarında yaptığı incelemeler ile başlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, daha sonra Vali Necati Şentürk'ü ziyaret ederek fikir alış-verişinde bulundu. Valilik ziyaretinin ardından, Belediye Başkanlığını ziyaret eden TOKİ Başkanı Turan, daha sonra da Ahi Evran Üniversitesi Kampüsündeki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alan Turan, Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı yerleşkesinde inşaatları tamamlanmak üzere olan yabancı diller yüksekokulu binası, rektörlük binası ve stadyumun çok kısa bir süre sonra tamamlanarak üniversiteye teslim edileceğini ifade etti.

2.Etapta yer alan Eğitim Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi ile Maraton Tribünü inşaatlarına da Nisan ayı içerisinde başlanacağını açıklayan Turan, üniversitenin şehrin çok önemli bir yerinde bulunduğunu sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber TOKİ Başkanı Kırşehir'i ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER