Tolgay Arslan'dan "gerginlik" açıklaması

Beşiktaş'ın bu sabahki antrenmanında gerginlik yaşayan Tolgay Arslan ve Olcay Şahan'ın, idman bitiminde tesislerde sarılarak barıştıkları öğrenildi.

Tolgay Arslan'dan

İdman esnasında yaşanan olay ile alakalı olarak Instagram hesabından da açıklama yapan Tolgay Arslan, "Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. 

Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam" diyerek Olcay Şahan'a duyduğu saygıyı belirtti.

Tolgay Arslan, Olcay Şahan ile çekilmiş fotoğrafını kullanarak yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk için yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bugünkü idmanda Olcay abi ile yaşadığımız olay kesinlikle görüldüğü gibi büyütülecek bir olay değildir. Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ikimizde çok hırslıyız. Zaten kupayı kazanmak içinde böyle olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
İdmanda yaşanan gerginlik esnasında Tolgay Arslan'a tepki vermeyerek olayların daha da büyümesine ve istenmeyecek görüntülerin yaşanmasına engel olan Olcay Şahan'ın ise tesislerde Tolgay'a karşı çok iyi davrandığı ve yaşananların büyütülecek bir şey olmadığını söylediği bildirildi.



<< Önceki Haber Tolgay Arslan'dan "gerginlik" açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER