Torku Konyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 0 (İlk yarı)


Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Bahtiyar Birinci
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Volkan Fındıklı, Ali Turan, Rijad Bajic, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Abdou Razack Traore, Alban Meha, Mehmet Uslu, Jagos Vukovic, Nejc Skubic
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Alexandu Epureanu, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun, Edin Visca, Enver Cenk Şahin, Emre Belözoğlu (Dk. 22 Rajko Rotman), Mahmut Tekdemir, Marcio Mossoro, Mehmet Batdal
Gol: Dk. 6 Volkan Fındıklı (Torku Konyaspor)
Sarı kart: Dk. 29 Rajko Rotman (Medipol Başakşehir)

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. hafta maçında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor - Medipol Başakşehir maçının ilk yarısını ev sahibi Torku Konyaspor, Volkan Fındıklı'nın golüyle 1 - 0 önde kapattı.

Torku Konyaspor 2016 yılında oynadığı resmi maçlarda henüz yenilgi yüzü görmedi. Aralarında ligde İstanbul'da Galatasaray, (0 - 0) ve kendi sahasında Trabzonspor'un da (2 - 0) bulunduğu 8 lig maçı ile Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'la oynadığı iki maçında (1 - 2 / 1 - 0) bulunduğu 15 müsabakanın 12'sini kazandı, 3'ünde ise beraberlikle ayrıldı.

Konuk Medipol Başakşehir ise ligde oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez (Kayserispor 1-0) kazanabildi.

Torku Konyaspor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, Medipol Başakşehir ise sarı kart cezalısı Doka bu maçta forma giyemiyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanılan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 4-0 kazanmıştı.

Torku Konyaspor, ligde topladığı 46 puanla 3. sırada yer alırken, Medipol Başakşehir ise 40 puanla bir basamak gerisinde 4. sırada yer alıyor.

5. dakikada ev sahibi Torku Konyaspor gole çok yaklaştı. Mehmet Uslu'nun sol kanattan ortasında Ömer Ali Şahiner'in penaltı noktasının sol tarafından yaptığı kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan güçlükle topu kornere çeldi.

6. dakikada ev sahibi Torku Konyaspor, Volkan Fındıklı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada sol kanattan Alban Meha'nın kullandığı köşe vuruşunda Bekir İrtegün'den seken top ceza alanı içinde Volkan Fındıklı'nın önünde kaldı. Bu oyuncu da bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

22. dakikada konuk Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı zorunlu oyuncu değişikliğine gitti. Bu dakikada arka adalesinde yaşadığı sakatlık sonrasında Emre Belözoğlu oyuna devam edemedi ve yerini Rajko Rotman'a bıraktı.

27. dakikada ev sahibi Torku Konyaspor 2. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Ferhat Öztorun'un geri pasında araya giren ve topu kapan Abdou Traore, Alexandu Epureanu'dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine girdi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda sol ayağıyla vuruşunu yaptı, ancak açıyı iyi kapatan kaleci Volkan Babacan yatarak topu kontrol etti ve gole izin vermedi.

45+3. dakikada Medipol Başakşehir'den Marcio Mossoro, Ali Turan'ın ceza alanı içinde müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Pozisyon sonrasında Mossoro penaltı itirazında bulunsa da hakem Serkan Çınar oyunu devam ettirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde başka gol olmadı ve ev sahibi Torku Konyaspor devreyi 1 - 0 önde kapattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Torku Konyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER