Torku Konyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1


Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Bahtiyar Birinci
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Volkan Fındıklı, Ali Turan, Rijad Bajic (Dk. 85 Selim Ay), Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Abdou Razack Traore (Dk. 64 Dimitar Rangelov), Alban Meha (Dk. 80 Marc Kibong Mbamba), Mehmet Uslu, Jagos Vukovic, Nejc Skubic
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Alexandu Epureanu, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun (Dk. 62 Sokol Cikalleshi), Edin Visca, Enver Cenk Şahin, Emre Belözoğlu (Dk. 22 Rajko Rotman / Dk. 84 Semih Şentürk), Mahmut Tekdemir, Marcio Mossoro, Mehmet Batdal
Goller: Dk. 6 Volkan Fındıklı (Torku Konyaspor), Dk. 89 Sokol Cikalleshi (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 29 Rajko Rotman, Dk. 62 Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir), Dk. 79 Dimitar Rangelov (Torku Konyaspor)

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. hafta maçında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor ile Medipol Başakşehir maçı her iki yarıda atılan Volkan Fındıklı ve Sokol Cikalleshi'nin karşılıklı golleri ile 1 - 1 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla ev sahibi Torku Konyaspor, ligdeki puanını 47 yaparken 3. sıradaki yerini korudu. Medipol Başakşehir ise puanını 41 yaptı ve maç fazlasıyla 4. sırada kaldı.

68. dakikada Medipol Başakşehir beraberlik golüne çok yaklaştı. Bu dakikada Edin Visca'nın pasında Sokol Cikalleshi savunmanın arkasına iyi sarktı, ceza alanı sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, ancak top üstten az farkla auta çıktı.

84. dakikada sağ kanattan Mehmet Uslu'nun kullandığı köşe vuruşunda kaleci Volkan Babacan'ın tek yumrukla uzaklaştırmak istediği top ceza sahası çizgisi üzerinde Marc Kibong Mbamba'nın önünde kaldı. Marc Kibong Mbamba'nın vuruşunda savunmaya çarpan top altı pas önünde Rijad Bajic'in önüne geldi, bu oyuncunun vuruşunda ise top üstten auta gitti.

89. dakikada konuk Medipol Başakşehir, Sokol Cikalleshi'nin golüyle maçta eşitliği sağladı. Bu dakikada Alexandu Epureanu'nun sol kanattan ceza alanı içine doldurduğu topu savunmada Jagos Vukovic, Mehmet Batdal'ın üzerinden kafayla uzaklaştırmak istedi, fakat top ceza yayı üzerinde bulunan Sokol Cikalleshi'nin önünde kaldı. Sokol Cikalleshi, sağ ayağıyla meşin yuvarlağın gelişine sert ve düzgün vurdu ve topu kaleci Serkan Kırıntılı'nın uzanamayacağı noktadan ağlara gönderdi: 1 - 1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da başka gol getirmedi ve mücadele karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Torku Konyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER