Torku Konyaspor: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Baki Tuncay Akkın
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Jagos Vukovic, Abdülkerim Bardakçı, Marc Kibong Mbamba, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Ali Çamdalı, Samuel Tobias Holmen, Riad Bajic, Dimitar Dimitrov Rangelov
Antalyaspor: Saso Fornezzi, Diego Angelo De Oliveira, Rıdvan Şimşek (Dk. 32 Serge Mbilla Etame), Sakıb Aytaç, Ondrej Celustka, Emrah Başsan, Zeki Yıldırım, Sezer Badur, Luis Francisco Grando (Chico), Dejan Lazarevic, Samuel Eto'o
Goller: Dk. 2 Marc Kibong Mbamba, Dk. 17 Riad Bajic (Torku Konyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 21 Samuel Tobias Holmen, Dk. 35 Ali Turan (Torku Konyaspor), Dk. 36 Sakıb Aytaç (Antalyaspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. hafta maçında Torku Konyaspor ile Antalyaspor Konya Torku Arena'da karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Torku Konyaspor, Marc Kibong Mbamba ve Riad Bajic'in golleriyle 2 - 0 önde tamamladı.

2. dakikada Torku Konyaspor Marc Kibong Mbamba'nın golüyle öne geçti. Bu dakikada Dimitar Rangelov sağ kanatta topu aldıktan sonra çizgiye indi ve şık bir çalımla rakibi Diego Angelo'dan sıyrılarak ceza sahasına girmeden ortasını yaptı. Savunmada Ondrej Celustka'nın karşıladığı top kısa düştü ve Marc Kibong Mbamba, ceza sahası içinde topu kontrol ettikten sonra sert bir şutla ağlara gönderdi: 1 - 0.

4. dakikada Torku Konyaspor, Samuel Tobias Holmen ile ikinci gole çok yaklaştı. Bu dakikada Torku Konyaspor bu kez sol kanattan geldi. Alban Meha ceza sahası içerisine falsolu bir şekilde topu gönderdi, Rıdvan Şimşek'in uzaklaştırmaya çalıştıdığı top Samuel Holmen'de kaldı. Holmen'in yaptığı plase vuruşta ise meşin yuvarlak kalenin yanından az farkla auta çıktı.

17. dakikada Torku Konyaspor Riad Bajic ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Alban Meha ceza sahası yay bölgesi üzerinde topu aldıktan sonra ara pasında topu Rijad Bajic'in önüne bıraktı. Rijad Bajic de topu aldıktan sonra Sakıb Aytaç'tan sıyrıldı ve topu düzelterek sol ayağı ile uzak köşeden filelere gönderdi: 2 - 0.

23. dakikada Torku Konyaspor 3. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Jagos Vukovic sol kanattan savunmanın arkasına bir top gönderdi. Antalyasporlu oyuncuların ofsayt olarak duraksamasını fırsat bilen Dimitar Rangelov penaltı noktası üzerinde topu kontrol ettikten sonra vuruşunu yaptı, ancak top kaleci Saso Fornezzi'nin parmaklarının ucundan sekerek üst direğe çarptı ve dışarı çıktı.

29. dakikada Torku Konyaspor'dan Ali Turan'ın Samuel Eto'o'yu düşürmesi sonrasında kazanılan serbest vuruşu Emrah Başsan direk kaleye gönderdi. Baraja çarpan top kaleci Serkan Kırıntılı'yı yanıltı, ancak meşin yuvarlak az farkla kornere çıktı.

31. dakikada Torku Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı sol kanattan taşıdığı top sonrası altı pas üzerine arka direğe doğru kavisli bir orta yaptı. Topun gelişine son bir hamle ile Riad Bajic vuruşunu yaparken, kaleye giden topu son anda uzanan kaleci Saso Fornezzi güçlükle çıkardı ve 3. gole izin vermedi.

45. dakikada Torku Konyaspor 3. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Riad Bajic'in derin pasında Dimitar Dimitrov Rangelov ceza yayı önünde topu kontrol etti, rakibini oyundan düşürdü, ceza sahası içine girdi ve ileri çıkan kaleci Saso Fornezzi'nin üzerinden aşırdı, ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası da başka gol getirmedi ve ilk yarıyı Torku Konyaspor 2 - 0 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Torku Konyaspor: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER