Torku Konyaspor: 3 - Eskişehirspor: 2


Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Onur Karabaş, Serkan Ok, Kerem Ersoy
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Samuel Tobias Holmen, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Abdou Razack Traore (Dk. 80 Vedat Bora), Jagos Vukovic, Alban Meha, Abdülkerim Bardakçı, İbrahim Sissoko (Dk. 46 Halil İbrahim Sönmez), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 46 Dimitar Rangelov)
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Birol Parlak, Kamil Ahmet Çörekçi, Anıl Karaer, Jerry Akaminko, Sezgin Coşkun (Dk. 88 Sebastian Pinto), Goran Causic, Nzuzi Toko, Matias Defederico (Dk. 51 Kaan Kanak), Engin Bekdemir, Emre Güral (Dk. 71 Nassim Ben Khalifa)
Goller: Dk. 3 Emre Güral, Dk. 63 Engin Bekdemir (Eskişehirspor), Dk. 52 Abdülkerim Bardakçı, Dk. 69 Samuel Tobias Holmen, Dk. 86 Alban Meha (Torku Konyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 54 Abdou Razack Traore, Dk. 81 Alban Meha (Torku Konyaspor), Dk. 56 Goran Causic, Dk. 71 Birol Parlak, Dk. 90 Jerry Akaminko (Eskişehirspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor ile Eskişehirspor mücadelesinde ev sahibi Torku Konyaspor iki defa yenik duruma düştüğü maçta sahadan 3 - 2 galip ayrıldı.

52. dakikada Torku Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı ile durumu 1-1'e getirdi. Bu dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Alban Meha geçti, ortasında topu altı pasın hemen önüne doğru gönderdi. O noktada müsait pozisyonda Abdülkerim Bardakçı, sağ ayağıyla şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturmayı başardı: 1 - 1.

57. dakikada Torku Konyaspor ikinci gole çok yaklaştı. Eskişehirspor'un atağa çıkarken kaybettiği topu kapan Dimitar Rangelov, ceza sahasına girmeden yerden ve sert vurdu, ancak kaleci Ruud Boffin topu iki hamlede kontrol ederek gole izin vermedi.

63. dakikada Eskişehirspor Engin Bekdemir'in golüyle tekrar öne geçti. Bu dakikada ceza sahası dışında yayın hemen önünde Anıl Karaer'in pasında topla buluşan Engin Bekdemir, topu sağına çektikten sonra çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlaar gönderdi: 1 - 2.

69. dakikada Torku Konyaspor Samuel Tobias Holmen'le beraberliği yakaladı. Bu dakikada sol kanatta topla buluşan Dimitar Rangelov ortasında topu arka taraftaki Abdou Traore'ye aktardı. Traore, topun kontrolünü sağladıktan sonra savunmayı ekarte edip verdiği pasında topu altı pasın hemen önündeki Samuel Holmen önünde buldu ve müsait pozisyonda topun gelişine yakın mesafeden vurarak ağlara gönderdi: 2 - 2.

75. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Anıl Karaer, kaleye uzak mesafeden sol çaprazdan çok sert bir şut çekti, fakat kaleci Ruud Boffin zorda olsa bu şutta topu çeldi, defans araya girerek tehlikeyi önledi.

86. dakikada Alban Meha, frikikten attığı golle Torku Konyaspor'u 3-2 öne geçirdi. Bu dakikada ceza sahası yayının hemen önünden kazanılan serbest vuruşu Alban Meha kullandı. Alban Meha'nın baarjın üzerinden aşırdığı ve doğrudan kaleye gönderdiği şutunda top üst direğe çarparak kalenin içine düştü, dönen topu Samuel Tobias Holmen tamamlasa da hakem ilk pozisyonda golü verdi ve orta noktayı gösterdi: 3 - 2.

Karşılaşmanın geride kalan bölümünde iki takımın çabası da gol getirmezken Torku Konyaspor sahadan 3 - 2 galip ayrıldı. Konuk Eskişehirspor ise ilk defa deplasmanda gol attığı ve iki kere öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı.
CİHAN
<< Önceki Haber Torku Konyaspor: 3 - Eskişehirspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER