Trabzonspor: 0 – Medicana Sivasspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Halil Umut Meler, Ali Salgın Ögel, İlker Takpak
Trabzonspor: Esteban, Bosingwa, Mustafa, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Okay, Aytaç, Cavanda, Marin, Erkan, Cardozo
Medicana Sivasspor: Korcan, Cicinho, Boye, Oumari, Ziya (Dk. 39 Emre Öztürk), Mehdi Taouil, Yiğit, Beykan, Aatif, Tanase, Texeira
Sarı kart: Dk. 45 Marin (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında Trabzonspor ile Medicana Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan kaleci Onur Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici maç kadrosunda bulunmuyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı, iyileşen Özer Hurmacı ile cezası biten Aykut Demir'i ise yedek soyundurdu. Mandıralı, kural gereği salı günü Beşiktaş ile oynanan erteleme maçında oynayamayan Jose Bosingwa ile Akakpo'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Takımı tek forvetle sahaya süren genç hoca, devre arasında transfer edilen fakat performansı ile henüz beklentileri karşılayamayan Muhammet Demir'i de yedek oturttu.

Her iki takım futbolcuları ve hakemler sahaya TFF'nin 'Çanakkale Geçilmez' yazılı pankartıyla çıktı. Müsabaka öncesi Çanakkale şehitleri anısına da bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

20. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın sağdan ceza sahasına gönderdiği top ön direkte Medicana Sivassporlu Oumari'nin ayağından sekti, ardından Boye kale önünde kafayla meşin yuvarlağı kornere attı.

27. dakikada Bosingwa'nın sağdan yaptığı ortaya kale önünde Erkan'dan önce ayak koyan Medicana Sivasspor savunması topu kornere atarak uzaklaştırdı.

35. dakikada Cicinho'nun ceza sahasının sağ tarafından havalandırdığı topa penaltı noktası üzerinde Aatif kafayı vurdu, kaleci Esteban meşin yuvarlağı çizgi üzerinden ayağıyla uzaklaştırdı.

44. dakikada Beykan'ın pası ile penaltı noktası sağ tarafında topla buluşan Texeira'nın şutunda kaleci Esteban'dan seken ve kaleye doğru giden topu Mustafa Yumlu çizgi üzerinden çıkarttı.

Kalan dakikalarda da gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor: 0 – Medicana Sivasspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER