Trabzonspor'a Bosingwa'dan kötü haber


Süper Lig'in 31. haftasındaki Bursaspor galibiyetiyle sıralamada bir üst basamağa çıkmanın sevincini yaşayan Trabzonspor'da, Jose Bosingwa'nın sezonu kapatmasının üzüntüsü yaşanıyor. Bursaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası maça devam edemeyen başarılı savunmacının, 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıkladı.

Bosingwa'nın sağlık durumuyla ilgili bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Dün oynanan Bursaspor maçının 31. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden oyuncumuz Jose Bosingwa'nın yapılan muayene ve ileri tetkikleri (Röntgen ve MRI) neticesinde sağ diz ön çapraz bağında rüptür ve menisküs yırtığı tanısı konulmuştur. Bu tanı neticesinde cerrahi operasyon gerekmekte olup, oyuncumuzun yaklaşık 6 ay süreyle sahalardan uzak kalması ön görülmektedir." denildi.

SAKATLIKLAR YAKASINI BIRAKMIYOR

Sezon sakatlıkların bir türlü yakasını bırakmadığı Trabzonspor, bir çok önemli futbolcudan uzun süreli yararlanamadı. Bordo mavili ekipti ilk ciddi sakatlığı başarılı kaleci Onur Recep Kıvrak yaşadı. 2 Ekim 2014'te A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Legia Varşova maçında sakatlanan milli eldiven, hala formasına kavuşabilmiş değil.

Karadeniz ekibinin, sakatlık nedeniyle uzun süre yararlanamadığı bir diğer isim de Deniz Yılmaz oldu. Sezon başında Elazığspor'dan transfer edilen golcü futbolcu ligin birinci haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 ay takımdan uzak kaldı. Trabzonspor'da sakatlar kervanına katılan bir diğer isim ise devre arasında Eskişehirspor'dan transfer edilen Aytaç Kara oldu. Büyük umutlarla alınan başarılı futbolcu, 22 Mart'taki Akhisar Belediyespor maçında sağ ayak tarak kemiklerinde meydana gelen kırık nedeniyle sezonu kapattı. Burssapor maçında da Jose Bosingwa'yı kaybeden bordo-mavili takımda, Belkalem, Yusuf Erdoğan, Waris ve Yatabare gibi isimler de yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle uzun süreli formalarından ayrı kalmıştı.



CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'a Bosingwa'dan kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER