Trabzonspor, Akhisar deplasmanına 6 eksikle gitti


Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, eksikler kervanına kaleci Onur'un da katılmasının şoku yaşanıyor. Luis Cavanda'nın cezası, Oscar Cardozo, Mehmet Ekici ve Güray Vural'ın sakatlıkları, Aykut Demir de hasta olduğu için Manisa'ya götüremeyen bordo-mavililerde, dün akşam yapılan çalışmada sakatlanan kaleci Onur'u da kadrodan çıkartıldı.

Hafta başında Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı ve 1 - 0 mağlubiyetle kupaya veda ettiği rakibiyle bu kez ligde karşılayacak Trabzonspor, ligin dişli takımlarından olan Akhisar Belediyespor'u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan bordo mavililer, 14.30'da tarifeli uçakla İzmir'e gitti. 2 saat rötarlı giden Trabzon'dan hareket edebilen Karadeniz ekibi, İzmir'den de karayolu ile Manisa'ya geçecek.

Trabzonspor'da, dün akşam yapılan antrenmanda sakatlanan kaleci Onur Kıvrak, cezalı Luis Cavanda, sakatlıkları devam eden Oscar Cardozo, Mehmet Ekici ve Güray Vural ile hasta olan Aykut Demir Manisa'ya götürülmedi. 6 önemli eksikle Akhisar deplasmanına giden bordo mavililerde, hasta oldukları için durumları belirsizliğini koruyan Özer Hurmacı ve Yusuf Erdoğan ile sakatlığı nedeniyle hafta boyunca düz koşu yapan Mustafa Yumlu Manisa'ya götürüldü. Bu oyuncuların yarın yapılacak son kontrolün ardından oynayıp oynamayacağına karar verileceği bildirildi.

Teknik Direktör Hami Mandıralı, Onur'un yokluğunda kalede Esteban Alvarado'ya görev verecek. Cardozo'dan boşayan forvette ise yeni transfer Muhammet Demir'in görev yapması bekleniyor.






CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Akhisar deplasmanına 6 eksikle gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER