TFF derbiyle ilgili kararını verdi

Trabzon’daki kötü hava koşulları Trabzonspor-Beşiktaş maçının oynanmasını tehlikeye soktu.

TFF derbiyle ilgili kararını verdi

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren ve bu akşam 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş derbisi, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Zorlu maç öncesinde Federasyon temsilcileri ve hakemler stadın içerisinden ve çevresinden fotoğraflar çekip Federasyon'a gönderirken, Türkiye Futbol Federasyonu son olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen 'yağış' sürecek uyarısıyla derbiyi bir başka tarihe erteleme kararı aldı.

Beşiktaş'ın geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile İstanbul'da oynaması gereken karşılaşma da kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

METEOROLOJİ ‘YOĞUN KAR’ UYARISI YAPTI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesine girildiğinde maç saati için Trabzon'da sıcaklık 0 ilâ 1 derece gösterilirken, öğle saatlerinden akşam geç saatlere kadar yoğun kar yağışı uyarısı yapılıyor.

ALBAYRAK: ERTELENİRSE YARIN OYNANMAMALI
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, karşılaşmanın oynanma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirterek, olası bir erteleme durumunda maçı gelecek haftalarda oynama konusunda Trabzonspor ile anlaştıklarını söyledi. Albayrak, "İklim şartları nedeniyle maçın oynanması zor görünüyor. Maçın yarına ertelenmesine hem Trabzonspor hem de biz karşıyız. Maçın ileriki bir tarihte oynanması konusunda iki kulüp olarak anlaştık. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştük. Kendisi de teknik direktör Hami Mandıralı ile konuştu ve maçın ertelenmesi konusunda olumlu konuştu" dedi.

KAMERAMAN ARANIYOR!
Yayıncı kuruluşun taşeron kameramanları; İstanbul'dan uçak kalkmadığı için Karadenizdeki tüm kameramanlara haber göndererek akşam Trabzon-Beşiktaş maçının oynanma ihtimaline karşılık göreve çağırdı. 
İstanbul'dan 30 kişilik canlı yayın ve kameraman ekibinin gelmemesi yüzünden zor anlar yaşayan yayıncı kuruluş, çareyi Trabzon'da ve çevresinde yaşayan kameraman ve montajcı çağırmakta buldu.

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın da içinde bulunduğu İstanbul-Trabzon uçağı da iniş yapamadı ve İstanbul'a geri döndü.

5 MAÇ ERTELENDİ
Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu yoğun kar yağışı nedeniyle 5 maçı ertelendi. İşte ertelenen maçlar:
Giresunspor-Vartaş Elazığspor (PTT 1. Lig)
Orduspor-Pazarspor (Spor Toto 2. Lig)
Yomraspor-Kemerspor 2003 (Spor Toto 3. Lig)
Ofspor-Manisa BŞB (Spor Toto 3. Lig)
Trabzonspor-Beşiktaş (U21 Ligi)
<< Önceki Haber TFF derbiyle ilgili kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER