Trabzonspor'da affedilen 4 futbolcu takımla çalıştı

Trabzonspor'da affedilen 4 futbolcu takımla çalıştı

Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında Nazilli Belediyespor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Trabzonspor, ara vermeden cumartesi günü Süper Lig'de oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmana sezon başından beri kadro dışı olan ve dün affedilen 4 futbolcu da katıldı.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Dame N'Doye, Marko Marin ve Yusuf Erdoğan katılmadı. 3 futbolcunun da salonda çalıştığı bildirildi.

Nazilli Belediyespor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşu ve dar alanda top çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman son bölümünde Oscar Cardozo ve Mehmet Ekici özel çalıştı. Cardozo ve Mehmet, genç kaleci Yavuz'un koruduğu kaleye şut çalışması yaptı.

AFFEDİLEN 4 FUTBOLCU TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada, antrenmana, sezon başında kadroda düşünülmedikleri için kendilerine takım bulmaları istenen, bu gerçekleşmeyince de kadro dışı bırakılan ve dün affedilen 4 futbolcu da katıldı.

Bordo mavili yönetimin dün A takımla çalışmalarına karar verdiği Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Fatih Atik ve Serdar Gürler takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, uzun süredir takımdan ayrı çalışan futbolcuya yakın ilgi gösterdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da affedilen 4 futbolcu takımla çalıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER