Trabzonspor'da Aykut Demir-Marko Marin krizi

Trabzonspor'da Aykut Demir-Marko Marin krizi

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çift kale maçtaki bir pozisyon sonrası Aykut Demir ile tartışan Marko Marin, önce sahayı, sonra da tesisleri terk etti.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Okay Yokuşlu, Stephane M'bia, Esteban Alvarado Brown, Carl Medvani ve Luis Cavanda ile dizindeki ağrı nükseden Mehmet Ekici ve sözleşmesinin karşılıklı feshi için görüşmelerin sürdüğü Kevin Constant katılmadı.

Bordo mavililer koşu ve ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanda 5'e 2 pas çalışması, ardından da yarı sahada çift kale maç yaptı. Alt yapıdan genç futbolcuların da yer aldığı çift kale maç sırasında Aykut Demir ve Marko Marin gerilimi yaşandı. Alman futbolcu, bir pozisyondaki sert hareketi yüzünden alt yapı oyuncusu Melih ile tartıştı. Marin, genç futbolcunun özür dilemesine rağmen tepkisine devam etti. Bunun üzerine olaya karışan Aykut Demir de Marin'in üzerine yürüdü. Birbirlerinin üzerine yürüyen oyuncuları arkadaşları ayırdı. Yaşanan olay üzerine antrenmanı bırakan Alman futbolcu Marin, antrenman sahasını da terk etti. Sahadan çıkarken, 'İşte görüyorsunuz, kulüp bu' diyen Alman yıldız, daha sonra da aracına binerek tesisleri terk etti.

Sezon başından beri takım içerisindeki huzursuzluklarla boğuşan Trabzonspor'da, kısa bir süre önce de Mehmet Ekici ile Luis Cavanda krizi yaşanmıştı. Kendisine pas vermediği iddiasıyla Mehmet Ekici ile tartışan Luis Cavanda'yı teknik direktör Shota Arveladze antrenmandan çıkartmıştı.

Daha sonra iki futbolcunun özür dilemesi üzerine olay tatlıya bağlanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Aykut Demir-Marko Marin krizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER