Trabzonspor'da Constant da gidici


Bir süredir maddi sorunlarla boğuşan Trabzonspor'da, Jose Bosingwa'nın ardından Kevin Constant'ın da yol ayrımında olduğu bildirildi. Alacaklarının ödenmesini isteyen Gineli futbolcu ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmenin feshi konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yargıtay kararı sonrası yönetim boşluğunun da oluştuğu bordo mavili kulüpte, maddi sıkıntılardan dolayı takım içerisinde yaşanan huzursuzluk iyice gün yüzüne çıkmaya başladı.

Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle rahatsız oldukları belirtilen yabancı futbolculardan Kevin Constant, bugün kulüp yetkilileri ile bir görüşme yaptı. Alacaklarının ödenmesini talep eden Gineli oyuncunun serbest kalmaması için sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Geçen sezon Milan'dan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Kevin Constant ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Bordo mavililerle 4 yıllığına toplam 9 milyon Euro garanti ücret karşılığında anlayan tecrübeli futbolcu, 2015-16 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin Euro garanti ücrete oynuyordu.

Maddi sorunlarla boğuşan Trabzonspor'da, geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Jose Bosingwa da geçen hafta alacakları ödenmediği gerekçesiyle FİFA'ya başvurmuş ve sözleşmesini feshetmişti.

Öte yandan, bordo mavili takımdaki bazı yabancı oyuncuların da alacakları konusundaki rahatsızlıklarına kulüp yetkililerine ilettikleri belirtiliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Constant da gidici Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER