Trabzonspor'da daha çok istişare önerisi


Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor'un menfaatlerine ortak aklı üretmek için daha çok istişare yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Sezon başından beri hem saha içi hem de saha dışında zor ve sıkıntılı bir süreçten geçen camiaya birliktelik çağrısında bulanan Sürmen, "Trabzonspor'umuzun zor günlerden geçtiği bu dönemde kulübümüzün menfaatlerini korumak sadece Yönetim Kurulu'na ait değildir. Tüm kurulların, eski yöneticilerin, üyelerin ve Trabzonspor sevdalısı taraftarlarımızın bu bilinçle beyanda ve eylemde bulunma zorunluluğu vardır." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un menfaatlerine ortak aklı üretmek için daha çok istişare yapılmasının kaçınılmaz bir gerçek olduğu vurgusunda bulunun Sürmen, "Tüm katmanların bu idealde fikir birliği içerisinde olması, sorunların çözümüne ortak akıl üreterek sahip çıkılması beklentimiz ve tavsiyemizdir." dedi.

SALİH DURSUN'UN HEYKELİ DİKİLECEK

Ligin 22. Haftasındaki Galatasaray maçında müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartla gündeme oturan Salih Dursun'un heykeli dikilecek. Trabzon'un Maçka İlçesi Belediye Meclisi bugün yaptığı oturumda, Salih Dursun'un heykelinin dikilmesini kararlaştırdı. Karara göre, ilçede yeni yapılan bir park içerisinde "Temiz futbola başlangıç" temalı Salih Dursun heykeli yaptırılacak. Yomra İlçe Belediye Meclisi de dan Salih Dursun'un ismini bir caddeye vermişti.

TORKU KONYASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada, bordo-mavililer, Süper Lig'in 24. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Onur Kıvrak katılmadı. Tedavileri devam eden Mehmet Ekici, Güray Vural ve Aytaç Kara ise takımdan ayrı koşu yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da daha çok istişare önerisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER