Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri


Gürcü hoca Shota Arveladze ile yollar ayrılmasının ardından takımın başına hangi teknik adamı getireceği merak edilen Trabzonspor'da öne çıkan ilk isim Mustafa Denizli oldu. 5-6 Aralık'ta yapılacak kongre öncesi elini güçlendirmek isteyen bordo mavili yönetimin, takımın başına tecrübeli bir hocayı getirmek istediği belirtiliyor.

Shota ile yolların ayrılmasının ardından takımı geçici olarak Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'na emanet eden Trabzonspor yönetimi, yeni hoca arayışlarına başladı. 2,5 yıllık görevi süresinde takımın bir türlü beklenen başarıyı yakalayamamanın sıkıntısını yaşayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, takımı önemli bir hocaya emanet etmek istediği konuşuluyor.

Bu konuda çalışmalara başladığı kaydedilen yönetimin gündemindeki ilk ismin de Mustafa Denizli olduğu kaydediliyor. Tecrübeli hocanın da bordo mavili takımda çalışmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Trabzonspor'dan şuana kadar kendisine resmi bir teklifin gelmediğini belirten başarılı hoca, teklif gelirse düşünebileceğini belirterek, açık kapı bıraktığı ifade ediliyor.

Bordo mavili yöneticilerin, bugün Mustafa Denizli'ye teklif götüreceği öğrenildi. Aralık ayındaki kongreyi de düşünerek hoca sorununu biran önce çözmek isteyen yönetimin, ikinci planının ise kongreye kadar Sadi Tekelioğlu ile devam etmek olabileceği de konuşuluyor.

SHOTA'YI İKİZİ VE BABASININ KATILDIĞI YEMEĞİN YAKTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Bu arada, teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verilmesine, babası ve ikizi Arçil'in bordo mavili kulübün eski yöneticileriyle yediği yemeğin yol açtığı iddia edildi.

Bordo mavili kulübün eski yöneticilerinden Cafer Hazaroğlu'nun ev sahipliğinde bir otelde gerçekleşen yemeğe Shota'nın ikizi Arçil ve babasının yanı sıra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile ters düşen eski başkanlardan Faruk Özak, eski Asbaşkan Nevzat Şakar ve eski yönetici Serdar Bali'nin katıldığı öğrenildi.

Buluşmaya şahit olan bazı kişilerin ise Shota ve Arçil'i karıştırarak, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine Shota'nın muhalif kanadın etkili isimleriyle yemek yediğini bildirdiği iddia edildi. Hacıosmanoğlu'nun da bu haber üzerine Gürcü hocanın bileti kestiği belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER