Trabzonspor'da Özer Hurmacı bir hafta yok


Trabzonspor'da, Bursaspor maçı öncesi sakatlanan ve son anda kadrodan çıkartılan Özer Hurmacı'nın bir hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Sakatlıkları bulunan Salih Dursun ve Alper Uludağ'ın ise takımla çalışmalara başladığı belirtildi.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına 4-2'lik Bursaspor yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü sahasında Nazilli Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerin'de basına ve taraftara kapalı yapılan çalışmada, Bursaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular yenilenme antrenmanı yaparken, diğer futbolcular taktik çalıştı.

Bordo mavili kulübün doktoru Ufuk Şentürk, sakatlığı olan oyuncuların son durumuyla ilgili bilgi verdi. Şentürk, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, "Oyuncumuz Özer Hurmacı, Bursaspor maçı öncesi ısınma esnasında baldır kasında ağrı hissetti. Bugün çekilen MR sonucunda sol baldır kasında birinci derece kas gerilmesi (strain) tespit edilmiştir. Hemen tedavisine başlanan futbolcumuz yaklaşık bir hafta sahalardan uzak kalacaktır." dedi.

Şentürk, bağırsak enfeksiyonu geçiren Alper Uludağ ile kasığından sakatlığı bulunan Salih Dursun'un ise takımla çalışmalara başladığı bilgisini verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Özer Hurmacı bir hafta yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER