Trabzonspor'da Ramazan Övüç'ün omuzu çıktı


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftasında, dün kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 48. dakikasında rakibinin müdahalesiyle sakatlanarak oyunu sedye ile terk eden Ramazan Övüç'ün durumunun ciddi olduğu bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan bordo mavili kulübün basın sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Ramazan'ın sağ omuzunun çıktığını ve yerine yerleştirildiğini söyledi.

Örem'in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Ramazan dün akşam oynanan Başakşehir karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonucu sağ omuzu üzerine düşerek sakatlandı. Saha içerisinde kulüp doktorumuz Op. Dr. Ufuk Şentürk tarafından oyuncumuza müdahale edildi ve sublükse olan sağ omuz yerine yerleştirildi. Ramazan, akromioklavikuler eklemde (köprücük ve kürek kemiği arası eklemi) çıkık şüphesiyle hemen hastaneye sevk edilip röntgen filmi çekildi. Sağlık Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Osman Aynacı ve kulüp doktorumuz Op. Dr. Ufuk Şentürk'ün yaptığı değerlendirilme sonrası oyuncumuzun akromioklavikuler eklem çıkığı tanısı doğrulandı. Aynı ekip tarafından bugün cerrahi müdahale yapılması planlanmaktadır. Operasyon sonrası sporcumuzun durumu hakkında açıklama yapılacaktır."
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Ramazan Övüç'ün omuzu çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER