Trabzonspor'daki mali krize kongre ertelemesi


Trabzonspor'da Jose Bosingwa, Kevin Constant ve Carl Medjani'nin takımdan ayrılmasına neden olan mali krize kongre arası verildi. Yönetimin hafta sonu yapılacak kongreyi beklemeleri isteklerine 'tamam' diyen futbolcular, beklemeye geçti. 15 günlük izne rağmen ülkesinden dönmeyen ve yol ayrımında olan kaleci Esteban Alvarado da bu gelişmeler üzerine Trabzon'a geldi ve takımla antrenmana çıktı.

Galatasaray mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşayan Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında 7 Aralık Pazartesi günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Bordo mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada maç yaptı. Galatasaray maçında sakatlanan Mehmet Ekici'nin yer almadığı antrenmana, 15 günlüğüne izinli olarak gittiği ülkesinden 4 gün gecikmeli dönün kaleci Esteban Alvarado yer aldı.

MALİ KRİZE KONGRE ERTELEMESİ

Kötü saha sonuçlarının yanı sıra uzun süredir mali krizle de boğuşan Trabzonspor'da, bu durum Jose Bosingwa, Kevin Constant ve Carl Medjani'nin takımdan ayrılmasına neden olmuştu.

Dami N'Doye ve Stephane M'bia dışında başta yapancılar olmak üzere birçok futbolcunun ödemelerinin zamanında yapılamaması nedeniyle krize dönüşen ekonomik soruna kongre arası verildi. Futbolcularla bir görüşme yapan yöneticilerin, hafta sonu yapılacak kongreyi beklemelerini istediği öğrenildi. Bu teklife 'tamam' diyen futbolcular da yeni yönetim belirlenene kadar bekleme sözü verdiklerini kaydedildi.

ESTEBAN DÖNDÜ

Ligin 12. Haftasının ardından 15 gün izin verilen ve ülkesine giden Kosta Rikalı kalecinin 27 Kasım'da takıma katılması gerekiyordu. Alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle yol ayrımına gelen Esteban, 4 günlük gecikmeyle dün Trabzon'a döndü. Yöneticilerle görüşen deneyimli eldiven, takımın bugünkü antrenmanına katıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'daki mali krize kongre ertelemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER