Trabzonspor, galibiyet özlemine son vermek istiyor


Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, ligin 21. haftasında yarın akşam sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Bordo mavililer taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak hem yeni bir sayfa açmak hem de teknik direktörü Hami Mandıralı yönetiminde ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor, hem geleceği hem de lig sıralaması açısından çok önemli olan Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışmayla tamamlayacak. Zorlu maç öncesi bordo mavililerde eksiklerin fazla olması teknik ekibin canını sıkıyor ve kadro oluşturmakta zorluyor. Karadeniz ekibinde, Mehmet Ekici, Oscar Cardozo, Okay Yokuşlu ve Güray Vural sakatlıkları, Musa Nizam hasta olduğu için, Douglas Franco da kart cezası nedeniyle Kayserispor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlanan Muhammet Demir'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Tedavisine başlanan ve riske etmemek için 2 gün dinlendirilen başarılı futbolcunun oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem İlker Meral yönetecek. Meral'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Ahmet Ayaz yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Suat Arslanboğa ve Mustafa Öğretmenoğlu'nun yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Gökçü.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, galibiyet özlemine son vermek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER