Trabzonspor, ikinci yarıdaki ilk sınavını Bursaspor'a karşı verecek


Sezonun ilk yarısını 24 puanla 9. sırada tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarıya Bursaspor maçıyla başlıyor. İlk devrede taraftarını hayal kırıklığına uğratan bordo- mavililer, ikinci yarıya umutlu bakıyor.

Dere arası kampını evinde geçiren Trabzonspor, Süper Ligi'nin 18. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için Bursa'ya gitti. Bordo mavililerde sarı kart cezalısı olan Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan ile sakatlığı süren Salih Dursun'un yanı sıra Bursa'ya götürülmeyen Douglas Franko ve Alper Uludağ yarınki maçta forma giyemeyecek. Eksikler nedeniyle stoper ve sol bek sıkıntısı yaşayan teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun bu mevkileri nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor.

Tecrübeli hocanın, Yusuf Erdoğan'ın yokluğunda savunmanın solunda elindeki tek seçenek olan Musa Nizam'a görev vermesi bekleniyor. Tekelioğlu'nun, defansta Aykut Demir'in yanında M'bia'yı oynatabileceği belirtiliyor. M'bia'nın savunmaya çekilmesi halinde ise ön liberoda Okay Yokuşlu ve Aytaç Kara'nın oynaması bekleniyor. Zorlu maç öncesi Karadeniz ekibinde, Luis Cavanda ve Erkan Zengin ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

80. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla ligde 80. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 79 lig maçında, bordo mavililerin galibiyetlerde 40-10 üstünlüğü bulunuyor. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 118 gol atarken kalesinde 59 gol gördü.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'de başlayacak müsabakayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Uygar Bebek yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Mustafa Öğretmenoğlu ve Onur Karabaş'ın yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ekrem Kan.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, ikinci yarıdaki ilk sınavını Bursaspor'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER