Trabzonspor kupada moral arıyor


Süper Lig'de farklı Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle şok yaşayan Trabzonspor'da gözler kupaya çevrildi. Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında yarın deplasmanda 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un misafiri olacak. Karadeniz ekibi, Nazilli Belediyespor'u yenerek hem kupaya galibiyetle başlamak, hem de moral bulmak istiyor.

Kupa mesaisi hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Trabzonspor, öğle saatlerinde özel uçakla İzmir'e uçtu. Bordo-mavililer oradan da karayolu ile Manisa'ya geçecek. Karadeniz ekibi, Manisa'ya önemli eksiklerle gitti. Sakatlığı bulunan Sefa Yılmaz'nın yanı sıra Mehmet Ekici, Oscar Cardozo, Luis Cavanda, Stephane M'bia ve kaleci Onur Kıvrak kafileye alınmadı. 6 eksik ile Manisa'ya giden bordo-mavililerde bu oyuncuların yerine genç isimler kadroya dahil edildi.

Nazilli İlçe Stadı'ndan saat 14.00'de başlayacak müsabakayı Emre Malok yönetecek. Mehmet Yıldırım ve Süleyman Yavaşoğlu'nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Meliz Özçiğdem olacak.

Trabzonspor'un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Uğurcan, Salih, Mustafa, Aykut, Musa, Aytaç, Okay, Marin, Erkan, Yusuf ve N'Doye.



CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor kupada moral arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER